تعداد: ۴ نفر – آماده‌سازی: ١5 دقیقه – استراحت: 30 دقیقه – سطح: متوسط

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی (مکعبی ریز خردشده) 3 عدد متوسط
  • پیازچه (پاک و حلقه‌ای خردشده) 1 پیمانه
  • پیاز قرمز (مکعبی ریز خردشده) 1/2 عدد متوسط
  • گشنیز (پاک و خردشده) 1 پیمانه
  • فلفل هالوپینو (نگینی خردشده) 1 عدد متوسط
  • سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
  • آب لیموترش تازه 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
  • تخم‌مرغ 8 عدد
  • کره به مقدار لازم

1- گوجه‌فرنگی را همراه پیازچه، پیاز قرمز و گشنیز در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس فلفل هالوپینو و سیر را به آن بی‌افزایید و هم بزنید.

2- آب لیموترش تازه و کمی نمک را به مخلوط بالا بیافزایید و زیر و رو کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سس سالسا آماده شود. پس از این مدت، سس را از یخچال خارج کنید.

3- در ظرفی، تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آنها کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند. کره را در تابه‌ای نچسب، روی حرارت ملایم ذوب کنید و تخم‌مرغ‌های هم زده شده را همراه کمی نمک و فلفل سیاه در آن بریزید.

4- با قاشق چوبی، مواد را به صورت دایره‌ای (دورانی) از کناره‌های تابه به طرف وسط آن هم بزنید. حدود 2 دقیقه به آرامی با همین روش، هم زدن را ادامه دهید تا تخم‌مرغ بپزد. اسکرَمبِلد اگ را در ظرف مورد نظر بریزید، سس سالسای آماده شده را روی آن ریخته و سرو کنید.

این آموزش اولین بار در ماهنامه ساناز سانیا منتشر شده است.