طرز تهیه

بلغور جو دو سر: 1 فنجان
چای ترش سرد: 3 قاشق غذاخوری
روغن نارگیل: 1 قاشق غذاخوری
نارگیل خشک: 2 قاشق غذاخوری
بادام هندی خام: 1/4 فنجان

در دمای 175 درجه سانتی‌گراد (375 فارنهایت) به مدت 25-30 دقیقه بپزید

آناناس خشک: 1/4 فنجان
شیر نارگیل: 1 قوطی
موز: 1 عدد
شاتوت یخ زده: 1 فنجان
چای ترش سرد: 1 فنجان

به مدت 6 ساعت در فریز نگه دارید

چای ترش سرد: 2 فنجان
موز: 1 عدد
توت فرنگی: 1 عدد