مواد لازم

  • روغن بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • مارچوبه ۳۵۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱ عدد

طرز تهیه

برای تهیه این نوع خوراک ابتدا باید گوشت را به صورت نواری خرد کنید. اکنون نیمی از روغن را درون ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت را به آن اضافه و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود. در این فاصله نیم دیگر روغن را درون ماهی تابه‌ای دیگر بریزید، پیاز را به صورت خلال برش داده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پس از آنکه پیاز، طلایی رنگ شد مارچوبه را که از قبل خرد کرده‌اید افزوده و سپس قطعات گوشت و سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر سویا سس را به مواد اضافه کنید و فلفل قرمز را که از قبل خرد کرده‌اید افزوده و پس از کمی حرارت دادن، مقدار نصف فنجان آب نیز به آن اضافه کنید. اکنون در ظرف را قرار دهید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم و به آرامی بپزد.

این مطلب اولین بار در ماهنامه غذا منتشر شده است.